miercuri, 11 februarie 2015

Strania legătură între spaţiu-timp, sistemul nervos şi conştiinţa umană

Cercetătorul David Wilcock a lansat o nouă teorie în care susține că ADN-ul este influențat de undele cuantice. Se știe că în fizică, timpul este linear. Einstein a demonstrat că timpul se scurge mai repede, dacă ne deplasăm în spațiu. Dacă ne aflăm într-o navă spațială, timp de două săptămâni și nava se deplasează cu viteza luminii, la revenirea pe Pământ, suntem mai bătrâni cu 500 de ani.

Einstein susține că timpul și spațiul trebuie privite ca un ansamblu În construcția lumii cuantice, timpul are trei dimensiuni, iar spațiu are o dimensiune. În timpul somnului, spațiu are o singură dimensiune pentru corpul fizic, în timp ce visul are loc într-un timp cu trei dimensiuni, trecut, prezent și viitor. De aici și posibilitatea apariție premonițiilor. Noi putem călători nu numai în viitor, ci și în trecut. Suntem înconjurați de atomi și molecule, putem spune că elemente spațiu-timp sunt lângă noi, într-o continuă mișcare.
Fiecare parte a corpului uman este înconjurată și influențată de spațiu-timp. Putem deduce că fiecare particulă a creierului este influențată de spațiu-timp. Ajungem la ADN-ul nostru care va fi și el influențat de spațiu-timp. Corpul omenesc are un sistem de filtre care ne ajută să vedem numai lucrurile asupra cărora ne-am concentrat și nu tot ceea ce este în jurul nostru. Auzim numai zgomotele asupra cărora ne concentrăm și nu toate zgomotele care se produc în jurul nostru. Rezultă că informațiile nu au aceeași valoare de atenție pentru noi. Putem discuta despre un sistem energetic paralel care face această selecție.
Cercetătorii ruși vorbesc despre un câmp temporal în care dacă modificăm viteza, timpul și spațiu se vor scurge mai repede sau mai încet.
S-au făcut numeroase experimente și s-a constatat că piramidele pot schimba viteza ceasurilor. Piramidele nu sunt numai un simbol, ele sunt niște sisteme, care prin forma și orientarea lor, pot influența spațiu-timp. Cu cât cantitatea de câmp temporal se infiltrează mai repede în corpul nostru, cu atât starea noastră de sănătate este mai bună și îmbătrânim mai greu.
Cercetătorii ruși au făcut un experiment cu persoane de vârsta a treia. Le-au creat un mediu identic cu cel al anilor când erau tineri. Radiouri vechi, care transmiteau muzică veche, mobilă veche, îmbrăcăminte de epocă. S-a constatat o schimbare radicală în comportamentul și starea de sănătate a acestora. Se comportau ca și cum erau din nou tineri. Trăim într-un univers dual. Pe de o parte universul material, pe de altă parte cel energetic, cu influențe majore asupra noastră. Energia cuantică se află în interiorul nostru, influențându-ne ADN, propriile gene. Putem vorbi despre o lume mentală în care trăim. Orice lucru are o frecvență energetică de vibrație, iar noi le preluăm prin gândurile și simțurile noastre. Specialiștii susțin că în ultimii 2000 de ani, oamenii și-au tocit simțurile, iar în ceea ce privește extra-simțurile am înregistrat regrese.



Extra-simțurile ne-ar putea ajuta în alegerea celor mai bune variante pe care ni le oferă viitorul. Am putea evita eșecurile și neîmplinirile. Cu alte cuvinte am putea anticipa viitorul. Sunt specialiști care susțin că animalele ne-au depășit în ceea ce înseamnă extra-simțurile. Lumea în care trăim este un tot unitar, numai că noi o privim și percepem fragmentar. Fizicianul Karl Pribam susține că fiecare dintre noi ne construim și percepem în mod diferit universul. Putem vorbi despre un univers subiectiv al fiecăruia dintre noi. Nu înțelegem realitatea celui de lângă noi, pentru că suntem preocupați numai de realitatea noastră, subiectivă. Fiecare dintre noi suntem un microcosmos în marele univers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu